Az alap nagyon egyszerűen készíthető el, nem is kell sütni, és a tölteléket is sokféleképpen lehet variálni. Íme egy variáció.
Elkészítés (kb 12 db)
- 1 zacskó omlós keksz morzsársra törve
- 15 dkg darált mandula
- 15 dkg darált dió
- 15 dkg cukor
- 20 dkg vaj
- 1 zacskó vaníliás vagy tejszínízű pudingpor az utasítások szerint elkészítve
- eper
Az összetört kekszet összekeverjük a darált mandulával és dióval, és összegyúrjuk a puha vajjal. Egy muffinsütő formát kibélelünk papírkosárkákkal, és egyenletesen belekenjük a masszánkat úgy, hogy széle is legyen. Tehát pont olyan legyen, mint egy kosárka, a papírforma nélkül is. Tegyük hűtőbe, hogy megszilárduljon. Közben készítsük el a pudingot, és ha készen vannak a kosárkák is, töltsük meg azokat a krémmel. Díszítsük apróra vágott eperrel a tetejüket, és még tálalásig tegyük vissza a hűtőbe.